Over Radio 4

Over Radio 4
Radio 4 is de publieke zender voor klassieke muziek. Luister 24 uur per dag naar de beste klassieke muziek in een logische programmering. Herkenbaar en toch verrassend. Deskundig, informatief en toegankelijk.

Luisteren
Radio 4 is te ontvangen via FM, kabel, internet(radio) en DAB. Bekijk de frequenties op de pagina www.radio4.nl/frequenties

Ruim 350 (live) concerten per jaar
Iedere avond kunt u luisteren naar een concert, van de beste orkesten en ensembles en internationale festivals. Van oude muziek tot hedendaags, en van kamermuziek tot opera. Daarnaast zijn onze concertseries (de Vrijdag van Vredenburg, de NTR ZaterdagMatinee en het Zondagochtendconcert), elke week live vanuit de concertzaal te horen.

Online concerten luisteren in het Radio 4 Concerthuis
U kunt nu ook wanneer u wilt online klassieke concerten, uitgezonden door Radio 4, luisteren in ons Concerthuis: www.radio4.nl/concerthuis. Hier zijn altijd meer dan 100 concerten te beluisteren! U kunt kiezen uit 1 van de actuele thema's die we u aanbieden, of zelf zoeken op componist of uitvoerende. Of neem een kijkje in één van de vijf zalen:

Nieuwsbrief Radio 4
Blijf op de hoogte van de activiteiten van Radio 4 met onze nieuwsbrief. Gratis en voor niets! U ontvangt ongeveer eens per twee weken een mail. Abonneer u hier op onze nieuwsbrief.

Contact
We horen graag uw mening over Radio 4 en onze programma's. Reacties kunt u doorgeven via het contactformulier.